Konfliktledelse.dk © 2014 • Privacy Policy • Terms of Use

 

News

 

 

• Headlines »

Konfliktledelse skaber bevidsthed om forandring

 

• Headlines »

Konflikter skaber vækst ved en konstruktiv håndtering

 

• Headlines »

Hvornår udvikler konflikter sig ødelæggende og destruktivt for alle involverede? 

 

 

 

Konfliktvejledning
Sidder du midt i en situation, der er udfordrende og opslidende, eller er du på vej ind i et forløb, hvor du gerne vil være på forkant med situationen? En vejledning kan gøre dig i stand til at møde en konfliktsituation ud fra et andet standpunkt, end du plejer.
Konfliktcoaching er den proces, hvor du selv finder en holdbar løsning på en konflikt ved at sætte fokus på det område, som ligger inden for din egen indflydelsessfære. Konfliktcoaching vil ofte indgå i en vejledning.

 

Knas i kommunikationen på arbejdspladsen

Samarbejdet knager, kommunikationen er svær, samtalen er opgivet og der er brug for ekstern ekspertise og vejledning til at genskabe den gode stemning og det konstruktive samarbejde.

 

Frivillige organisationer

Ofte er det en god investering for de frivillige organisationer at give frivillighedskorpset redskaber og muligheder til at udvikle deres personlige kompetencer til både at løse organisationens faglige projekter og i lige så høj grad at opkvalificere samarbejdet både mellem de frivillige og mellem organisationen og de frivillige.

 

Konfliktløsning i børnehøjde
Klassens sociale miljø
Forløb, der sætter fokus på klassens sociale miljø og giver klassen et fælles sprog og et udgangspunkt for at gennemleve dagligdagens små gnidninger og store konflikter.
 
Lærerens værktøjskasse
Personlig konfliktkompetence til at imødekomme hverdagens udfordringer i forhold til klassen, forældresamarbejde, team-samarbejde og klassen sociale miljø.

 

 

 

Ring for afklaring og tilbud... 3022 1822